Pontoon flyter

ØSTFOLD BIL OG BÅTSERVICE AS tilbyr 2 typer Pontoon floats fylt med EPS skum.

ABC flyter serien

ABC-serie pontonger er konstruert for fritidshåndverk i kategori C og D, husbåter og marinaer som krever høyt fribord.

Mer om ABC-serien

HF flyter serien

Pontifon i HF-serien er laget for båter som krever høyere lengdegrad, samt lave fribordhavner.

Mer om HF-serien

Mer om pontongflytene våre

Alle våre produkter er produsert av tekniske kvalitetspolymerer, fra anerkjente produsenter, og gir materiale med kjente mekaniske og kjemiske egenskaper, UV-beskyttelsesadditiver og andre fordelaktige boosters.

Om EPS-skum

I vår produksjonslinje bruker vi EPS70 skumteknologi. EPS-skum fyller den hule kroppen fullstendig, og tilfører derfor ekstra egenskaper, for eksempel forbedret usinkbarhet til pontongene. EPS-skummet pontong i tilfelle en ulykke blir ikke fylt med vann og vil forbli flytende.

Om segmentering

Ponton-flottører samlet i radene fullfører en meget segmentert konstruksjon. Dette sikrer høy pålitelighet da en kritisk mislykket pontong ikke vil resultere i tap av skipets stabilitet eller farlig redusert oppdrift.

Standard pontongfarger

Vi holder noen av pigmentene på lager til enhver tid for raskere produksjonstid. Farger tilgjengelige: naturlig melkehvit (ingen pigmenter), mørk grå, svart og mørk blå. Andre farger er tilgjengelige også for spesifikke prosjekter. (pass på at skjermer viser farger på en annen måte).

Om primære materialer

Vi produserer pontongfløtter fra et plastmateriale generelt kjent som polyetylen. På grunn av den utbredte bruken av denne plasten er det veldig mye forbundet med billig, engangsbruk av engangsplast. Men når vi snakker om plast, må vi ikke glemme at polyetylen er en familie av plast, som består av mange forskjellige plastmaterialer med mange kjemiske strukturer og tilsetningsstoffer som er blandet for å danne en rekke produkter. En av dem er tekniske polyetylener, og dette er plasten vi produserer våre flottører med. Plast brukt er av høy kvalitet, hentet fra respektable produsenter, med spesifikke egenskaper som UV-beskyttelse, motstand mot kjemikalier oppløst i vannveiene, god balanse mellom styrke, slagfasthet og stivhet og mange flere. Mer informasjon om materialene som ble brukt til floatproduksjonen finner du i produktets tekniske datablad.

Om CE-sertifisering

Mens vi driver virksomhet i den marine industrien, har vi møtt en utbredt misforståelse av at pontongflak har CE-sertifikat. Hva er verre noen produsenter drivstoff denne myten ved å hevde at deres produksjon har det. Som en ansvarlig virksomhet føler vi oss forpliktet til å informere våre kunder om at pontongflytere ikke direkte er en del av CE (Conformité Européene) merkingsprosedyre. Det endelige produktet, for eksempel et lystfartøy, er det som er obligatorisk merket med CE-merke som beskrevet i EUs CE-merkingsveiledning, eller på annen måte kjent som blå guide. Som beskrevet i direktivet om blå guide og fritidsbåter 2013/53 / EU, må separate deler som lager et skip være i samsvar med spesifikke internasjonale standarder for at et skip skal være kvalifisert for CE-merking. Våre pontongflytere samsvarer med internasjonal standard EN ISO 12215-3-2002, og er ikke merket med CE-merking slik blå guide og direktiv 2013/53 / EU krever.