Pontoon-plattformer

 

ØSTFOLD BIL OG BÅTSERVICE AS tilbyr 2 forskjellige typer pongtonger plattformer

ABC-serien plattformer

om abc-serien plattformer

HF-serien plattformer

om hf-serieplattformer

Mer om forskjellige typer plattformer

Plattformer konstruert ved hjelp av pontongflytere i ABC-serien har monteringspunkter fordelt på strategiske steder. Slike plattformer er raske å montere, og det tar mindre enn en dag før full chasis gjøres. ABC-plattformer er universelle, ettersom deres tekniske egenskaper og lave fribord gir mange forskjellige bruksområder, fra husbåter, til arbeidsplattformer.

Plattformene i HF-serien har en metallramme integrert gjennom hele pontongraden og gir store langsgående styrkeegenskaper for et produkt som krever en slik prestasjon. Siden disse pontongene har større volum når de brukes vertikalt enn ABC-serien, kan det plasseres mer belastning, noe som gjør det mulig å fullføre prosjekter med spesifikke vektkrav med begrenset areal.

Montert plattformer

Vi kan tilby ferdigmonterte pontongplattformer med både ABC- og HF-serie pontonger. Alle produktene er satt sammen av oss i vår fabrikk.

DIY-sett

Vi kan tilby DIY-sett for ditt prosjekt, og gi monteringshåndbøker og tekniske tegninger for enkelhets skyld og enkel montering.

Om materialer brukt til bygging

Våre pontongbygginger gjøres ved å bruke våre EPS-skumplastpontonger, med aluminiumsprofiler fra ALU-6060 eller ALU-6061 aluminium. Deler som har direkte kontakt med vann, for eksempel U-profil, som forbinder pongtonger i rader, eller akterspeilet for motormontering, er laget av sjøkvalitets aluminium EN_AW_5754_H110. Generelt er alle materialer som er i samsvar med standarden for båtskrog EN ISO 12215-3-2002. Alternativt kan stål eller tre brukes i noen tilfeller hvis det er et slikt behov, men dette resulterer i tyngre båt, og kan kreve spesiell oppmerksomhet og vedlikehold.