ABC-serien plattformer

Monteringsprinsipp for ABC-plattformen

Monteringsprinsipp for pontongplattformen i ABC-serien er ikke komplisert. Plattformen er satt sammen og forbinder pontonger i radene ved å bruke U-profil på bunnen for å feste alle elementene. Etterpå plasseres bjelkelag på monteringssteder mellom hver pontong, for å koble to pontongrader for å danne en plattform, i tillegg til å feste pontongradene sammen. Neste trinn er montering av ekstra styrkeelementer og terrassebord, hvoretter alle andre elementer kan monteres. Enkelt som ABC.

Katamaran eller trimaran?

Catamaran er mest brukt type pontongbåtkonfigurasjon. Katamaran har to rader med pontonger, noe som gir gode stabilitetsegenskaper.

Trimaran har derimot flere rad med pontongflytere i det samme og gir mer vektløftekapasitet.

ABC-plattformen vektløfting evner

I tabellen ovenfor er vektløftingsinformasjon for pontongplattformer av forskjellig størrelse og type gitt. Vekt fra Pontoon, metall innramming og festeelementer er allerede gjort rede for. Alle de andre vektene summen som terrassebord, påbygg, personer, proviant, væsker, motor, bagasje, utstyr må passe under dette nummeret.

Jeg har en ABC pontongplattform, hva skal jeg gjøre videre?

Standard ABC-plattformen er universell. Du kan plassere påbygg, telt, trehytter, campingvogner, bad, badstuer eller annet utstyr for jobb og fritid.

I tillegg til pontongplattformen, er ØSTFOLD BIL OG BÅTSERVICE AS i stand til å tilby trehytter eller metallramme av en overbygning uten finish. Kontakt oss for å få tilbudet vårt. For å se noen av prosjektene som er gjort ved å bruke pontongfløtene, fortsett til galleriet.

Til galleriet

Utkast til ABC-plattformen

Plattformer med ABC-pongtonger har et minimalt trekk på 410 mm, noe som betyr at du med en slik båt kan få tilgang til selv de veldig grunne farvannene, der dette konvensjonelt sett vil være en hodepine for en båteier.

Ulike typer ABC-plattformer

Vi tilbyr 3 generelle typer plattformformer. Valget påvirker ikke prisingen av produktet. Formene som er tilgjengelige er standard, firkantet og med rundt hjørne. Andre former og konfigurasjoner er tilgjengelige etter spesiell forespørsel.

Plattform med standard finish.

Firkantet form plattform.

Plattform med runde hjørner.

ABC-plattformer for enkel frakt

På europeiske veier er i mange tilfeller bredden på kjøretøyene og lasten veldig begrenset, noe som vanskeliggjør langrute. For å løse et slikt problem, har vi utviklet en katamaran som kan deles i to deler for frakt, og passer inn i den alminnelig anvendte eurotente lastebilen. Når de ble levert, kan to deler settes sammen veldig raskt og enkelt på stedet bare ved hjelp av noe grunnleggende utstyr.